Vijf tips om je haar na de zomer extra te verzorgen bij het Haartheater in Amsterdam

verzorg je haar van binnenuit het haartheater

Na de zomer is het belangrijk om je haar extra goed te ondersteunen van binnenuit. Je haar is waarschijnlijk beschadigd en uitgedroogd door het vele zonlicht, zeewater en chloor uit het zwembad. Ook letten we op vakantie doorgaans minder op onze voeding en nemen we onze supplementen iets minder consequent. Wat kun jij doen om je haar na de zomer extra te verzorgen? Het Haartheater Amsterdam geeft je 5 tips waarvoor je bij hen terecht kunt!

 

Tip 1: Detox

Boek een behandeling waarbij ongewenst vuil en/of overtollige producten uit het haar worden verwijdert bij het Haartheater. Door de zon en het zoute zeewater wordt je haar vaak dof en droogt het uit. Daarnaast kunnen bij blondines groentinten tevoorschijn komen door het zwembadwater. Deze behandeling kan je zien als een diepe reiniging voor je haar. Geen tijd om een detox behandeling te boeken bij de salon? Dan is deze Olaplex NO 4C Bond maintenance clarifying shampoo een goed alternatief! 

 • Olaplex Clarifying Shampoo
  €29,95
  Bekijken

Tip 2: Shades EQ Color gloss behandeling 

Deze behandeling geeft waanzinnig veel glans! Je kan ervoor kiezen om je kleur op te frissen, of gaan voor de neutrale waarbij je alleen een prachtige glans krijgt. Deze kleuring is heel subtiel, je krijgt dus niet zo’n geverfd hoofd. Daarnaast heeft deze toner het effect van een conditioner. Zie het als een soort lipgloss voor je haar. Het geeft net even die oppepper die het nodig heeft.


Tip 3: Gebruik regelmatig een voedend masker

 Bijvoorbeeld: Noir Stockholm Epic treat deep conditioning treatment masker. Hier kunnen we kort over zijn: dit is episch. Een uniek, lichtgewicht, diepgaand voedend masker, dat zo vol voedende haarverzorgingsingrediënten zit dat het vanaf de eerste behandeling meteen gespleten punten begint te repareren en beschadigd haar nieuw leven inblaast. Zelfs de meest hopeloze haarbos kan gered worden. Trust us. We zien het elke dag gebeuren! Breng aan na het wassen, knijp je haar uit, breng aan op je lengten en punten, laat vervolgens 3- 5 minuten inwerken en spoel daarna uit.

 • Deep conditioning treatment masker
  €40,95
  Bekijken

Tip 4: Laat de stijltangen, krultangen even links liggen

In de zomermaanden heeft ons haar al genoeg te verduren gehad. Zon, het zoute zeewater en chloorwater laten haar sporten na. Probeer de komende maanden je haar even wat rust te geven van hete stylingtools. Zet de temperatuur van je föhn een tikje lager en probeer eens natuurlijke styling technieken zoals het slapen met vochtig haar in een vlecht, sprits er de volgende dag wat texture spray in and you have beach hair for days!


Tip 5: Gebruik OASE Hair Vitamins

OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren om de haargroei te stimuleren. Dankzij de 17 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zal je haar gezonder zijn, aanvoelen en er gezonder uitzien. Neem twee Vegan Soft Gums™ van de OASE Hair Vitamins per dag. Zo voedt je het haar met alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te groeien. Het resultaat: mooi, lang, gezond en glanzend haar terwijl het risico op haarbreuk en haaruitval vermindert. Voor het beste resultaat gebruik je de OASE Hair Vitamins gedurende minstens 3 maanden. je kunt de snoepjes op elk moment van de dag innemen.

Over het Haartheater Amsterdam

Dit artikel is geschreven door het Haartheater Amsterdam. Een luxe stads oase, dat is de sfeer in de Salans van het Haartheater. Met de beste Coloristen, Stylisten en Beauticians zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. In de salons in Amsterdam Centrum en Uptown Zuid werk je desgewenst door met laptop op schoot. Of maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie en een stapel tijdschriften. Bezoek een van de twee Salons en laat je verwennen.

 

Bezoekersadres(sen)

 • Centrum • Weteringschans 140, 1017 XV Amsterdam, Telefoon: +31 (0)20 495 5142
 • Uptown-Zuid • Beethovenstraat 96, 1077 JN Amsterdam, Telefoon: +31 (0)20 226 1088

Maak een afspraak bij het Haartheater in Amsterdam.