Vitamines om je haar te ondersteunen van binnenuit: tip van het Haartheater Amsterdam

Vitamines om je haar te ondersteunen van binnenuit: tip van het Haartheater Amsterdam

Wist je dat je haargroeisnelheid afneemt in de herfst en winter? De reden hiervan is dat je lichaam minder melatonine aanmaakt, omdat de zon zich minder vaak laat zien. In de herfst en winter heeft je haar dus extra verzorging nodig, omdat we meer haaruitval hebben door de afname van melatonine in ons lichaam. Maar, in de zomer moeten we ons haar juist weer extra goed beschermen tegen zonschade en schade van zeewater en zwembadwater.

 

Welke voedingstoffen zijn aan te raden voor het haar?

Het is belangrijk om voldoende eiwitten, vitaminen (vooral vitamine B12), zink en omega-3 vetzuren binnen te krijgen om je haar te voeden van binnenuit. Een tip van het Haartheater is het nemen van OASE Hair Vitamins. Naast de andere haarsupplementen die verkrijgbaar zijn op Beautysups, combineert ook OASE vitaminen en mineralen om de haargroei te stimuleren.

 

Wat maakt OASE bijzonder?

OASE Hair Vitamins combineert natuurlijke vitaminen, mineralen, plantenextracten en aminozuren om de haargroei te stimuleren. Dankzij de 17 zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zal je haar gezonder zijn (het allerbelangrijkste), aanvoelen en er gezonder uitzien.

 

De beoogde effecten van deze haarvitaminen

Velen gingen je voor en daarom zijn de haarvitamines van OASE al een zeer bekend product wereldwijd. De beoogde effecten zijn:

  • Het van binnenuit voeden van het haar
  • Langer en sterke haar
  • Verbeteren van de haarsterkte
  • Haaruitval voorkomen
  • Haarbreuk tegengaan

Hoe gebruik je de haarvitamines van OASE?

Neem dagelijks twee soft gums op een moment naar keuze, gebruik de haarvitamines minimaal 3 maanden. Op deze manier voed je het haar met alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te groeien. Het resultaat is mooi, lang, gezond en glanzend haar en het vermindert het risico op haarbreuk en haaruitval. De haarvitamines beïnvloeden in geen enkel geval de hormonen en dus ook nooit de groei van lichaamshaar. Het product is vrij van zuivel, gluten, soja, pinda's en andere allergenen. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen!