Een thuisbehandeling versus een behandeling in een salon

Over hannah Skin Improvement

Veel mensen gaan zo nu en dan graag naar een schoonheidsspecialist. Dat geldt voor vrouwen, maar in steeds toenemende mate ook zeker voor mannen. Over het algemeen geven deze mensen ook de voorkeur aan een lekkere, stevige behandeling. Dat gefriemel en geaai, daar houden we niet zo van. Dat is iets wat ik bijna dagelijks in de praktijk hoor, want men geeft de voorkeur aan fijne, stevige handen.

 

Dit artikel is geschreven door Mariëlle Eggenkamp • hannah huidcoach, specialist in huidverbetering en docent in o.a. de bindweefselmassage.

 

Aan het goede adres bij hannah

Ben jij ook iemand die daarvan houdt? Dan ben je bij de hannah huidcoach aan het juiste adres. Vanaf dag 1 worden onze huidcoaches opgeleid om een huid echt aan te raken en er niet overheen te fladderen. Gelukkig hebben velen dit al van zichzelf goed in de vingers. Wanneer de opleiding van de bindweefselmassage is afgerond, hoef je niet meer bang te zijn voor gefriemel. Vanaf de reiniging zul je merken dat je in goede, ferme handen bent.

 

Zelf aan de slag

Hoe fijn zo’n behandeling ook is; in de meeste gevallen lig je toch hoogstens 1x per maand bij een huidcoach in de stoel. En dat is dan best case scenario. Meestal zal het iets minder vaak zijn, al raden wij 1x per 6-8 weken echt wel aan. Dat betekent dus dat je vaker zelf je huid aan de slag gaat, dan dat je het laat doen. Wat vindt de huidcoach zelf nu eigenlijk het belangrijkst voor huidverbetering? Dat je regelmatig een behandeling ondergaat? Of dat je thuis zelf goed bezig bent? Tja, het antwoord hierop zal geen verrassing mogen zijn. Natuurlijk beide, maar op dagelijkse basis je huid goed verzorgen is het allerbelangrijkste. Als je in de weken tussen je behandelingen door weinig tot niets aan je huid doet, zal zichtbare vooruitgang langer op zich laten wachten.


Een goede, huidverbeterende routine hoeft natuurlijk niet te zijn zoals de huidcoach dat in een behandeling doet. Een hannah huidcoach voert iedere behandeling de volgende stappen uit: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Niet iedere stap voer je ook daadwerkelijk dagelijks thuis uit. Wel het reinigen en zelfs twee keer per dag. Reinigen is de meest onderschatte, maar ook de meest belangrijke stap. Als je niet goed reinigt, hebben de daaropvolgende acties ook veel minder effect en je kan zelfs je verouderingsproces hiermee versnellen. Hoe dat zit, zal ik in een ander blog behandelen welke ook op Beautysups.com zal verschijnen.

 

Hoe vaak peelen?

De stap peelen wordt meestal niet op dagelijkse basis uitgevoerd en dat zou ik je ook zeker niet aanraden om te doen. Tenzij je met een kuur bezig bent en op advies van je huidcoach, maar dan is het tijdelijk natuurlijk. De stappen stimuleren, herstellen en beschermen kunnen op dagelijkse basis zijn, maar dat verschilt per huid. In de komende blogs die ik schrijf voor Beautysups wil ik jullie graag uitleggen wat iedere stap inhoudt en waarom de huidcoach deze in iedere behandeling toepast. En met die kennis kan je je eigen thuisbehandeling naar een hoger plan trekken!

 

hannah huidcoad center voorthuizen

Het hannah hoofdkantoor in Voorthuizen waar huidcoach Marielle werkzaam is

 

Over hannah Skin Improvement

Geef je huid een kans met hannah. Sinds 1979 is het genderneutrale cosmeticamerk hannah de visionair in Nederland op het gebied van huidverbetering door de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige, innovatieve producten van Nederlandse bodem die door het bedrijf zelf worden ontwikkeld en geproduceerd. Onder het motto “Geef je huid een kans” geven dagelijks ruim 400 huidcoaches verspreid over Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om deze te verbeteren. Iedere huid is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Wil je weten welke producten van hannah voor jou huid geschikt zijn, ga dan een langs bij een huidcoach. Via meetapparatuur en gezond (geschoold) verstand kan ze prima persoonlijk advies geven. Kenmerkelijk bij hannah is een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Welke behandeling of producten je ook kiest, met hannah ga je altijd voor een huidverbeterend resultaat. Ben jij opzoek naar een huidcoach? Check de salon locator!