Onderzoek, ervaring en deskundigen

Beautysups is ontstaan vanuit de liefde voor voedingsstoffen en hun werking. We willen allemaal het beste uit onze dag halen. Goed zijn voor anderen, maar vooral voor onszelf. Hiervoor moeten we zowel lichamelijk als geestelijk goed in ons vel zitten. De juiste voedingsstoffen, voldoende beweging, goed slapen en stress verminderen, zijn essentieel voor een gezond lichaam en goede psyche. Balans is essentieel. Lichamelijke klachten kunnen ervoor zorgen dat ons denken somberder en prikkelbaarder wordt. Psychische klachten kunnen weer zorgen voor lichamelijke problemen. Lichaam en geest kunnen elkaar versterken, maar ook negatief beïnvloeden of in strijd zijn met elkaar. Elke dag komen er duizenden prikkels op je af, je brein moet deze allemaal verwerken. Beautysups biedt handvatten voor een gezond en gelukkig leven, door je lichaam en dus ook je geest te ondersteunen van binnenuit voor een gebalanceerd leven.

 

We bieden deze handvatten samen met kennis uit wetenschappelijke onderzoeken, ervaringen van lezers en deskundigen op verschillende gebieden. Voor een gezond en gelukkig leven in balans.

 

Bekijk alle Beautysups artikelen.

 

Deskundigen

 
Wij laten verschillende deskundigen aan het woord op Beautysups.com. Waaronder orthomoleculair therapeut Sharon Asscher, huidtherapeut Marielle Eggenkamp van hannah Skin Improvement, haarstylist en deskundige van HET HAARTHEATER Amsterdam, huidexperts van BLOY Institute Amsterdam en hormoontherapeut van Happy Hormoons.

 

Sharon Asscher, Voeding maakt je beter

Sharon is orthomoleculair therapeut, hormoonconsulent en darmtherapeut. Ze zeggen niet zomaar dat je bent wat je eet. Alles wat jij (consequent) in je lijf stopt, heeft effect op je systeem. Stop je er rotzooi in, krijg je klachten. Dat weten we allemaal. Maar weet je ook dat voeding je kan helpen om juist beter te worden?Veel mensen blijven onnodig lang rondlopen met klachten die in de reguliere gezondheidszorg niet kunnen worden verholpen. Maar van darmklachten tot eczeem, van MS tot Crohn, van PCOS tot reuma en alles ertussenin: er zijn een legio klachten en gezondheidsproblemen die te verbeteren of zelfs op te lossen zijn met voeding. Je bent welkom bij Voeding maakt je beter in Amsterdam. Maak een afspraak.

 

voeding maakt je beter sharon asscher beautysups

Marielle Eggenkamp, hannah Skin Improvement

 

Marielle Eggenkamp is huidcoach bij hannah Skin Improvement. Een mooie, gezonde en stralende huid, dat wil toch iedereen? Bij hannah krijgt iedere huid een kans met hun behandelingen en producten. Dat geldt voor zowel vrouwen als mannen. Samen met een huidcoach wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met als doel het allerbeste uit je huid te halen, maak een afspraak.

 

hannah skin improvement marielle eggenkamp

 

 

HET HAARTHEATER, Amsterdam

Met de beste Coloristen, Stylisten en Beauticians zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. In de salons in Amsterdam Centrum en Uptown Zuid werk je desgewenst door met laptop op schoot. Of maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie en een stapel tijdschriften. Maak een afspraak en laat je verwennen.

het haartheater amsterdam afspraak maken


BLOY Institute, Amsterdam

BLOY Institute is dé boutique kliniek van Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en is opgericht door Lindsay van der Looij. Maak een afspraak of plan een gratis huidscan.

 

 bloy institute amsterdam maak een afspraak beautusups

 

 

Monica Uijterlinde, Happy Hormoons

Alles draait om je hormonen. Monica, Orthomoleculair Hormoon Therapeut, richt zich voornamelijk op vrouwen (vanaf 35) die het gevoel hebben zichzelf kwijt te zijn door alle ballen die zij in de lucht te moeten houden en hierdoor dus ook vervelende klachten krijgen. Na een uitgebreide intake + EMB bloedtest ontvang je een persoonlijk behandelplan waar je 3 a 4 maanden mee aan de slag gaat om weer de energieke vrouw te worden die je wilt zijn. Maak een afspraak