Over Het Haartheather Amsterdam, een luxe stadsoase

Over Het Haartheather Amsterdam, een luxe stadsoase

Een luxe stads oase, dat is de sfeer in de salons van het Haartheater. Met de beste Coloristen, Stylisten en Beauticians zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. In de salons in Amsterdam Centrum en Uptown Zuid werk je desgewenst door met laptop op schoot. Of maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie en een stapel tijdschriften.

 

Hoogwaardige producten

Bij het Haartheater werken ze enkel met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Je kunt ervan uitgaan dat ze écht luisteren naar je persoonlijke wens. Mocht je het zelf niet helemaal weten of hebben ze het idee dat je wat advies kunt gebruiken, dan geven ze dat ook maar al te graag. Of het nu een totale transformatie is of de subtielste verandering, ze zijn pas tevreden wanneer jij vol zelfvertrouwen en blij de deur uit gaat. Wanneer je weinig tijd hebt, zijn ze vakkundig en efficiënt. Maar, ze maken net zo lief tijd om je uitgebreid te verzorgen, inclusief een hoofdmassage.

 

Sinds 2003

Partners Ferry Loeve en Joost van den Berg begonnen hun droom op 25m2 in de Molsteeg in Amsterdam, in 2003. Joost knipte en Ferry kleurde.. Velen jaren later kreeg het Haartheater zijn naam, omdat een salon elke twee uur weer heel nieuw theater biedt. Na de eerste salon op de Weteringschans fantaseerden ze over nog zo’n pand in de stad, en enkele trips naar New York City verder werd het total beauty-concept waar je alles onder één dak kunt vinden werkelijkheid op de Beethovenstraat. Joost van den Berg staat bekend om zijn gave voor iedereen de juiste kapper te vinden en maakte van het Haartheater in korte tijd een salon met veel trouwe vaste klanten. Hij begon zijn carrière in Rotterdam en heeft ruim 25 jaar ervaring als kapper. Vrouwen in the know weten Ferry Loeve te vinden voor de perfecte kleur blond, van koel Scandinavisch tot warm caramel. Hij werkte acht jaar voor Redken als International Color Artist en stond op vele podia in binnen- en buitenland om colorists in spé te trainen.

 

Bezoek een van de twee Salons van het Haartheater in Amsterdam en laat je verwennen. Je bent het waard! Wil je door Joost van den Berg persoonlijk geknipt worden, dan is het nodig om op tijd te bellen voor een afspraak op de Weteringschans.

 

Bezoekersadres(sen)

  • Centrum • Weteringschans 140, 1017 XV Amsterdam, Telefoon: +31 (0)20 495 5142
  • Uptown-Zuid • Beethovenstraat 96, 1077 JN Amsterdam, Telefoon: +31 (0)20 226 1088

Maak een afspraak bij het Haartheater in Amsterdam.