Meer over het genderneutrale cosmeticamerk hannah Skin Improvement

Meer over het genderneutrale cosmeticamerk hannah Skin Improvement

Een mooie, gezonde en stralende huid, dat wil toch iedereen? Bij hannah krijgt iedere huid een kans met hun behandelingen en producten. Dat geldt voor zowel vrouwen als mannen.

 

Sinds 1979

Sinds 1979 is het genderneutrale cosmeticamerk hannah de visionair in Nederland op het gebied van huidverbetering door de befaamde bindweefselmassage en de hoogwaardige, innovatieve producten van Nederlandse bodem. Deze worden door het bedrijf zelf ontwikkeld en geproduceerd. Onder het motto “Geef je huid een kans” geven dagelijks ruim 400 huidcoaches verspreid over Nederland advies om je huid op een effectieve manier te reinigen en verzorgen om deze te kunnen verbeteren. Kenmerkelijk bij hannah is een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

 

Meer dan verzorging van de huid

Een huidcoach die volgens het hannah concept werkt doet veel meer dan alleen het structureel verzorgen van de huid. Zij coacht de klant op meerdere fronten en met empathie op de weg naar een gezonde, vitale en mooie huid. Je verdient het beste in huidverbetering en iedere huid behoeft een andere aanpak. Samen met een huidcoach wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met als doel het allerbeste uit je huid te halen. Je zal je eigen huid moeten leren begrijpen, respecteren en thuis consequent onderhouden om optimaal van de producten te kunnen profiteren. De hannah huidcoach is in staat om je dit op een juiste manier bij te brengen door het geven van effectieve adviezen en handige tips. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen om een betere conditie te krijgen. Dit is net zo onmisbaar als sporten voor het hele lichaam!

 

Het hannah hoofdkantoor in Voorthuizen

Het hannah hoofdkantoor in Voorthuizen 

Huid is huid, maar persoonlijk advies is aan te raden

Er is ook geen enkele reden om onderscheid te maken in een mannen- of vrouwenhuid als het gaat om behandelingen en producten. Huid is huid, of dit nu op je gezicht zit of op je billen en of je nu een man of vrouw bent. Iedere huid is uniek en heeft een persoonlijke aanpak nodig. Het gaat er juist om wat voor jou belangrijk is. Wat voor de ene huid een goede crème voor overdag of voor rondom de ogen is, kan voor een andere huid juist ’s nachts veel beter werken. Huidverbetering is altijd persoonlijk maatwerk.

 

hannah producten

 

De producten van hannah

De keuze is reuze, want hannah biedt producten voor veel verschillende doeleinden. Denk dan aan producten voor reinigen, peelen, stimuleren, herstellen, zonbescherming of de verzorging van je lichaamshuid. Een aantal van onze favorieten!

Wat kan hannah voor jou doen?

Wil je weten welke producten en/of behandelingen van hannah voor jouw huid geschikt zijn, ga dan een langs bij een huidcoach van hannah. Via meetapparatuur en gezond (geschoold) verstand kan ze een persoonlijk advies geven. Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl.