Over Sharon Asscher van Voeding maakt je beter

Over Sharon Asscher van Voeding maakt je beter

Sharon is orthomoleculair therapeut, hormoonconsulent en darmtherapeut. Haar praktijk bevindt zich in Amsterdam. Het is haar grootste passie om ook aan anderen te leren hoe zij met een gezonde levensstijl, optimaal zichzelf kunnen zijn. "Als je goed voor jezelf zorgt, word je een leuker mens'. Want wanneer je gezondheid optimaal is, heb je meer energie en aandacht voor de dingen waar je gelukkig van wordt. Sharon is enorm leergierig en blijft zichzelf ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen haar industrie.

 

Passie voor voeding en gezonde leefstijl

Sharon haar passie voor voeding en een gezonde leefstijl begon op haar 18e, toen ze werd geopereerd aan een slecht functionerende nier. "In mijn hele jeugd had ik continu pijn in mijn zij door blaasontstekingen en nierbekkenontstekingen. Op mijn 18e werd mijn nier verwijderd, waarna ik besloot om de regie te nemen over mijn eigen gezondheid. Ik wilde er alles aan doen om mijn lijf zo goed mogelijk te ondersteunen bij het herstel – zowel van de operatie als van een levenlang antibiotica gebruiken."

 

Als je goed voor jezelf zorgt, word je een leuker mens

En zo ging Sharon op onderzoek uit om te leren hoe ze het beste voor zichzelf kon zorgen met één nier. Dit bepaalde uiteindelijk ook haar studiekeuzes: ze is enorm leergierig en heeft in de afgelopen twintig jaar dan ook meerdere diploma’s gehaald. Ook nu studeert Sharon nog naast haar werk, omdat ze zichzelf constant wil blijven ontwikkelen.

"Het is mijn grootste passie om mensen te leren hoe zij met een gezonde levensstijl, optimaal zichzelf kunnen zijn. Wanneer je gezondheid optimaal is, heb je meer energie en aandacht voor de dingen waar je gelukkig van wordt. Ook voor mensen met chronische ziektes en aandoeningen is een optimale gezondheid haalbaar – als je maar durft te kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft en aankan. Ik geloof dan ook niet dat je pas gezond bent bij afwezigheid van ziekte, maar bij een algemeen gevoel van lekker in je vel zitten. En als we allemaal lekkerder in ons vel zitten, hebben we een mooiere wereld!"

We zijn dan veel weerbaarder, minder angstig en hebben meer tijd en energie voor verbinding met anderen. Kortom: als je goed voor jezelf zorgt, word je een leuker mens.

 

Aan de slag samen met Sharon?

Wil jij aan de slag met je algehele gezondheid, heb je een kinderwens of heb je een andere vraag. Neem dan zeker contact op met Sharon, vol enthousiasme staat ze altijd klaar om te helpen. Liever meteen een consult boeken? Dat kan ook via haar website Voedingmaaktjebeter.nl - Neem contact op met Sharon.