Ontdek de kracht van 'hannah Skin Improvement' en geef je huid een voorjaarsschoonmaak

Ontdek de kracht van 'hannah Skin Improvement' en geef je huid een voorjaarsschoonmaak

Het is tijd om je huid wat extra liefde en aandacht te geven nu de lente voor de deur staat. Denk aan de verzorging van je huid van binnenuit met Beautysups, en verzorg de buitenkant met de producten van hannah Skin Improvement! Of je je huid nu wilt verhelderen, hydrateren of gewoon opfrissen, hannah Skin Improvement heeft een reeks producten die je kunnen helpen je doelen te bereiken. In deze Beauty Read duiken we in enkele van de beste hannah Skin Improvement producten die perfect zijn voor elke huidtype. Wij hebben ze getest en laten jou weten hoe ze je huid ten goed komen.

 

Cleansing Oil: natuurlijke oliën voor diepe reiniging

Het fijne aan deze olie is dat deze op basis van natuurlijke oliën is dat met water vermengbaar is zonder te schuimen. Naast een ecologisch verantwoorde doelstelling heeft het ook een positieve werking op de natuurlijk talgafgifte. Niet alleen voor de vettere huid, maar ook bij drogere en geïrriteerde huidcondities. Door de zachte, zuivere samenstelling kan zelfs de meest gevoelige (oog)huid effectief gereinigd worden.

 

Cleaning Clay: voor een intensieve detox behandeling

Een uniek, diep reinigend masker op basis van twee uitzonderlijk rijke kleisoorten, waarmee de huid op een zachte, milde wijze een intensieve detox behandeling krijgt. De huid wordt effectief gezuiverd door de opname van afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg. Geschikt voor de vettere - en zelfs drogere huidcondities. Ook bij een snel geïrriteerde of gevoelige huid de perfecte oplossing om te kalmeren vanwege de anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen. Na gebruik voelt de huid zacht comfortabel aan, ziet er egaler uit en de teint is verbeterd dankzij de geactiveerde doorbloeding.

 

'Ik had een huid met redelijk wat onzuiverheden, altijd wel puistjes en naar mijn mening een te hoge talgafgifte. Vooral op mijn voorhoofd en rond mijn neus. Mij werd altijd vertelt dat dit na mijn pubertijd wel zou veranderen. Maar dit was helaas niet het geval. Mede door deze reden ben ik mij meer gaan verdiepen in voeding en huidverzorgingsproducten. Want, een combinatie van beide bleken de sleutel tot mijn egale huid. Niet enkel tot een egale huid trouwens, het lijstje met voordelen is veel langer.. Na het letten op mijn voeding, toevoegen van supplementen aan mijn routine en het gebruik van deze reinigingsproducten van hannah; werden onzuiverheden zichtbaar minder, al na twee weken. Ik heb de producten in de avond en ochtend gebruikt. En nog steeds, want ik ben super tevreden.' - Redactie, Team Beautysups.com


Personal Choice: voor een ontspannend effect en collageen boost

Eén van de belangrijkste doelstellingen van deze crème is om de huid te laten ontspannen en het volume te laten toenemen door een verbeterde aanmaak van collageen. Het product heeft een huidontspannende werking, waardoor (expressie)rimpels afzwakken en bij langdurig gebruik minder zichtbaar zijn. Daarnaast wordt het volume van de huid aangepakt en het collageen flink geboost. Het zorgt voor een unieke DNA-bescherming tegen zon- en stressreacties dankzij een ontstekingsremmende werking. Een vettere huidconditie en zelfs een onzuivere huid kan baat hebben bij het gebruik van deze crème vanwege het ontspannend effect op de talgklier.

 

Touch of colour: voor een subtiele gloed

De Touch of colour werkt kleur corrigerend op de huid en zorgt voor een flawless teint. Het is ideaal als alternatief voor make-up, want het zorgt voor een subtiel en subliem bronzing effect en geeft een mooie, zomerse gloed. Dit product behoudt het juiste vochtgehalte in de huid en heeft tevens een rimpelverminderend effect, fijne lijntjes worden optisch gladgestreken. Geschikt voor elk huidtype én een groot palet aan huidtinten. Ga voor een sunkissed glow!

'Ik was een hele tijd onzeker over mijn rode huid. Niet enkel tijdens het blozen, maar over het algemeen heeft mijn huid gewoon een rode gloed. Niets om je druk over te maken.. zegt een ander vaak tegen mij. Maar hey, bijna iedereen kijkt kritischer naar zichzelf in de spiegel. Wij van Beautysups vinden het het aller belangrijkste hoe jij jezelf voelt en hoe jij naar jezelf kijkt. Hoe een ander over jou denkt of naar jou kijkt, doet er minder tot niet toe. Naast het werken aan een gezonde dosis zelfvertrouwen, is er dus helemaal niets mis met het werken aan je huid van binnen- en van buiten. Daarom ging ik aan de slag met een orthomoleculair therapeut, Sharon van Voeding Maakt Je Beter, om te kijken of er voeding is welke ik beter kan laten staan. Ik kreeg bijvoorbeeld de tip om minder tot geen aubergine te eten, omdat dit de roodheid in mijn huid kan stimuleren. Bij mijn bezoek aan hannah, mocht ik het effect van het Pro active mask en Active mask ervaren. De twee werden gemengd, precies de juiste dosering van beide en afgestemd op mijn huid, om te werken aan de bloedcirculatie. Thuis moest ik dit twee weken lang dagelijks herhalen, daarna nog één keer per week. Het resultaat? Een minder rode huid en dat helemaal natuurlijk en zonder make-up. Eerlijk gezegd had ik van te voren niet verwacht dat dit, in mijn ogen probleem, zo relatief gemakkelijk opgelost kon worden! Voor een egale teint is Touch of Colour tegenwoordig genoeg voor mij, geen lagen dekkende foundation en poeder meer! Voor mij is het belangrijk om advies te ontvangen van deskundigen, maar ook om thuis verder te werken aan mijn huid (ik ben namelijk niet iemand die elke week naar de schoonheidsspecialiste wil) en met hannah is dit mogelijk. Ik kreeg het advies en de producten om thuis zelf aan de slag te gaan. Nu ga ik nog elke 6 weken langs bij hannah, zodat ik het hele jaar door voor de beste producten, afgestemd op mijn huid en het seizoen, kies. Mocht je meer over deze ervaring willen horen of heb je vragen? Mail ons dan gerust.' - Redactie, Team Beautysups.com


Ga stralend de lente in!

Als je je huid dit voorjaar wat extra liefde wilt geven, bekijk dan zeker het assortiment van hannah Skin Improvement. Van de Cleansing Oil en Clay tot de Personal Choice en Touch of Colour, er is voor ieder huidtype een ideaal product. Door deze producten in je voorjaarsschoonmaakroutine op te nemen, krijg je in een mum van tijd een heldere, gladdere en jeugdigere teint. Bezoek de hannah shop of een van de hannah huidcoaches voor persoonlijk advies.