Ontdek de luxe en effectieve anti-aging skincare van LABAREAU bij de Bijenkorf

LABAREAU skin care anti aging

Goed nieuws! Het Nederlandse skincare merk LABAREAU heeft zijn intrede gedaan bij de Bijenkorf, waar het exclusief verkrijgbaar is. Met een assortiment van 8 hoogwaardige anti-aging producten, onderscheidt LABAREAU zich door de revolutionaire kwaliteit van het gebruikte collageen, dat de anti-aging capaciteit van de huid stimuleert. Sinds de komst van LABAREAU is de wereld van huidverzorging voorgoed veranderd. In deze Beauty Read ontdek je meer over dit luxe skincare merk en de unieke producten die zij aanbieden.

 

Een exclusieve high-end skincare lijn

Het hart van LABAREAU's exclusieve high-end assortiment is The Collection, bestaande uit drie must-have producten: The AHA Peel, The Day Formula en The Night Formula. Daarnaast introduceert het merk vijf anti-aging producten: The Cleanser, The Toner, The Volume, The Uplift en The Protector. Deze perfect op elkaar afgestemde producten garanderen een gehydrateerde, stralende en volle huid. Voor de bescherming van je huid deze zomer, kun je dus ook bij LABAREAU terecht. The Protector van LABAREAU is de ultieme hydraterende zonnebrandcrème met SPF50 die je huid beschermt tegen schadelijke zonnestralen, milieuvervuiling en vrije radicalen. Met de toevoeging van hyaluronzuur wordt je huid intensief gehydrateerd, terwijl de gel-structuur zorgt voor een snelle absorptie zonder een witte waas achter te laten. Voeg deze unieke zonnebrandcrème toe aan je dagelijkse skincare routine en geniet van een gezonde, stralende huid, beschermd tegen de elementen.

 • The Collections - verzorgingsset
  €379,00
  Bekijken
 • The Cleanser - reinigingsmelk
  €69,00
  Bekijken
 • The Protector SPF50 - voor het gezicht
  €109,00
  Bekijken

Het Geheim van LABAREAU

Het succes van LABAREAU is te danken aan de jarenlange praktijkervaring van oprichter en skincare expert Lindsay van der Looij, evenals de expertise van een deskundig team van wetenschappers en biochemici. Dankzij hoogwaardige kwaliteit collageen en de nieuwe SAXZ-12® technologie, die de huid verjongt met hooggeconcentreerde ingrediënten, is LABAREAU uitgegroeid tot hét luxe anti-aging skincare merk. Niet enkel wij van Beautysups, maar ook andere skincare specialisten, celebrities en beautyjournalisten zijn enthousiast over de verminderde rimpels en fijne lijntjes, evenals de verfijning van poriën. Het resultaat is een gladdere, vollere en stevigere huid.

 

Exclusiviteit en Beschikbaarheid

LABAREAU-producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De prijzen variëren tussen €69 voor The Cleanser en €379 voor The Collection bestaande uit drie producten. Deze innovatieve producten zijn klinisch bewezen en uitvoerig onderzocht, waardoor je kunt vertrouwen op hun effectiviteit en veiligheid.

 

Over LABAREAU

LABAREAU is opgericht door ondernemer en huidexpert Lindsay van der Looij, die tevens de oprichter is van het BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid. Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende huidtypes, huidaandoeningen en skincare producten, besloot Lindsay een anti-aging merk te ontwikkelen dat naar haar mening ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Haar missie is om de wereld de meest exclusieve en krachtige anti-aging huidverzorgingsproducten te bieden, met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten en de beste kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde extracten. Door samen te werken met een deskundig team van wetenschappers en biochemici, combineert LABAREAU praktijkervaring met wetenschap. Ontdek het nu, online en in de Bijenkorf winkel in Amsterdam en Rotterdam.