Weet jij wat er zich onder jouw huid afspeelt?

Weet jij wat er zich onder jouw huid afspeelt?

Ga jij deze zomer op vakantie naar een zonnige bestemming? Of ben je al weg geweest? Weet dan wel dat de zon een behoorlijke impact heeft op onze huid. Gelukkig is er goed nieuws! Met een behandeling van BLOY Institute kun je gemakkelijk huidschade herstellen. Benieuwd welke behandeling bij jou past? Ontdek het met een vrijblijvende skin scan bij BLOY!

 

Het totaalconcept van BLOY

Het Totaalconcept van BLOY is wat hen onderscheidt van anderen. Ze beschikken over de meest geavanceerde apparatuur en werken met een team van experts, waaronder huidtherapeuten, skin experts, body specialisten en cosmetisch artsen van de bekende Clinic 28. Dit team werkt nauw samen en is perfect op elkaar ingespeeld. Zo kun je voor al je treatments terecht op één adres, ideaal voor de drukbezette boss babe!

Bij BLOY Institute starten ze altijd met een uitgebreide huidscan om de conditie en leeftijd van je huid te bepalen. Deze scan is helemaal gratis en biedt inzicht in huiddikte, rimpelvorming, mogelijke tekorten en aanmaak van nieuw collageen. Op basis van deze eerlijke en betrouwbare adviezen wordt voor elke huid een specifiek behandelplan opgesteld, afgestemd op jouw persoonlijke #skingoals. Daarnaast gebruiken ze bij BLOY een collageenscan, die inzicht geeft in het collageengehalte in je huid.

 

Schoonheid van binnenuit

BLOY gelooft in drie pijlers voor een stralende huid: werk van binnenuit, werk thuis met geadviseerde skincare producten, en plan je beauty behandelingen in de salon. Naast de behandelingen in de salon, zoals 4-wekelijkse facials met peelings, laserbehandelingen, zuurstofbehandelingen en bindweefselmassages, kun je zelf veel betekenen voor je huid door het innemen van supplementen. Bij BLOY werken ze met de omega vetzuren, collageenpoeder en detoxpoeder van Cellics. Laat je adviseren bij BLOY en ontdek jouw best skin ever.

 

Over BLOY Institute

BLOY is dé boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Hun uitgebreide huidscan vormt het startpunt voor een optimaal verzorgingsplan dat perfect aansluit op de behoeften van jouw huid. BLOY Institute maakt gebruik van krachtige behandelingen die diep in de huidlagen werken om maximale vertraging in huidveroudering te realiseren. In de online shop van BLOY vind je bovendien een ruim aanbod aan producten van merken als LABAREAU, iS Clinical en PCA Skin, waarmee je jouw eigen thuisspa kunt creëren.

Wil je meer informatie over LABAREAU of een interview met founder Lindsay van der Looij? Neem dan contact op met Iconic Studios via @lot.iconicstudios.amsterdam.

BLOY Institute is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur, met een koopavond op donderdag tot 21:00 uur. Krijg weer die stralende huid waar je van droomt dankzij The Skin Scan van BLOY!