BLOY Institute, dé boutique kliniek van Amsterdam

BLOY Institute Amsterdam

Over BLOY Institute

BLOY Institute is dé boutique kliniek van Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en is opgericht door Lindsay van der Looij. De afgelopen 9 jaar was Lindsay mede eigenaresse van KNAP Institute in Amsterdam. Naast BLOY Institute heeft Lindsay haar eigen luxe, anti-aging skincare merk LABAREAU opgericht (hierover hieronder meer). Door de jarenlange ervaring en uitstekende kennis en kunde, heeft Lindsay een grote klantenkring weten op te bouwen. Ze houdt van perfectie, heeft oog voor detail en streeft naar volle tevredenheid van haar klanten

 

bloy lindsay

 

Het team van BLOY Institute

Bij BLOY werken een tal aan deskundigen, vol met passie om andere mensen gelukkig te maken. Niet voor niets is de zaak aan de Willemsparkweg bijna altijd vol. Naast het management, bestaat het team uit cosmetisch artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten waarbij jij terecht kunt met al je beauty aanvragen. Je bent er altijd welkom om een huidscan in te plannen, een afspraak te maken, informatie in te winnen of je favoriete producten te shoppen.

  

bloy amsterdam

 

Anti-aging merk LABAREAU

Naast BLOY Institute, heeft Lindsay haar eigen, luxe anti-aging merk LABAREAU opgericht. Haar missie is om de wereld de meest exclusieve, krachtigste anti-aging skincare producten te bieden, die bestaan uit een zeer hoge concentratie van (actieve) ingrediënten en de beste kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde extracten. Om dat te realiseren, bundelde ze haar krachten met een zeer gerespecteerd team van wetenschappers en biochemici. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, dat wordt ondersteund door de wetenschap. De producten smeren super uit op de huid en daardoor kun je er extra lang van genieten. Hieronder The Day Formula met collageen en de AHA peel uitgelicht. Voor meer informatie en meer producten bezoek je BLOY.