Ontdek de Touch of Colour van hannah voor een Stralende Huid

Ontdek de Touch of Colour van hannah voor een Stralende Huid

Een stralende en egale huid is iets waar we allemaal naar streven. Het belang van een goede huidverzorgingsroutine kan niet genoeg benadrukt worden. Het verzorgen van je huid is niet alleen essentieel voor het behouden van een jeugdige uitstraling, maar ook voor het behoud van de algehele gezondheid van je huid. Een merk dat begrijpt hoe belangrijk het is om je huid te verzorgen en te laten stralen is hannah. En een van onze meest geliefde producten is de hannah Touch of Colour.

 

Meer over hannah Touch of Colour

De hannah Touch of Colour is een uniek product dat direct zorgt voor een gave en egale huid. Het biedt een optisch rimpelverminderend effect en houdt het vochtgehalte in balans. Wat dit product echt bijzonder maakt, is het bronzing effect en de sunkissed glow die het geeft aan je huid. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten en werkt kleurcorrigerend, waardoor je een flawless teint krijgt. Het is een ideaal alternatief voor make-up, omdat het zorgt voor een subtiel en subliem bronzing effect en je een mooie, zomerse gloed geeft.

 

Meer informatie over hannah Touch of Colour vind je hier.

 

De juiste stappen voor jouw huidverzorgingsroutine

Een gezonde huid begint met de juiste verzorging. Het is belangrijk om je huid dagelijks te reinigen en te hydrateren, en de hannah Touch of Colour kan een perfecte finishing touch zijn na je huidverbeteringsroutine. Het product bevat het key ingrediënt Ronaflair Flawless, een mix van hoogwaardige pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend en teint balancerend werken op de huid. De rijke kleurpigmenten zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen worden aangepast aan verschillende huidtinten. Het is geen make-up, maar het geeft wel direct een subtiel bronzing effect en een gezonde zomerse gloed aan je huid.

 

hannah touch, een lijn voor ultieme verzorging

De hannah Touch of Colour maakt deel uit van de Touch Family, een lijn van producten die speciaal zijn ontwikkeld om je huid te laten stralen. Het is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt bij een natuurlijk bleke huid om wat extra kleur toe te voegen, maar ook bij een al stralende huid om een mooie natuurlijke zomerse gloed te creëren, het hele jaar door! Met de hannah Touch of Colour krijg je net dat beetje kleur om er gezond en verzorgd uit te zien, zonder een dikke laag make-up aan te brengen. De poederige structuur zorgt meteen voor een egale gekleurde teint.

 

Hoe gebruik je de hannah Touch of Colour?

Breng het aan als laatste stap in je skincare routine. Reinig eerst je huid grondig, breng vervolgens je gebruikelijke hannah dagverzorging aan en gebruik tot slot de hannah Touch of Colour als finishing touch. Breng een dun en gelijkmatig laagje aan op je gezicht, hals en eventueel decolleté. Het is belangrijk op te merken dat het product direct na het aanbrengen mogelijk wat kan afgeven op lichte kleding. Daarom is het advies om eerst je kleding aan te trekken en vervolgens de hannah Touch of Colour aan te brengen.

 

Zorg voor een consistente verzorgingsroutine

Naast het gebruik van de hannah Touch of Colour is het belangrijk om een consistente huidverzorgingsroutine te volgen. Een goede huidverzorging helpt om je huid gezond te houden, te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tekenen van veroudering te verminderen. Reinig dagelijks je huid om vuil, talg en onzuiverheden te verwijderen. Gebruik een geschikte moisturizer om je huid gehydrateerd te houden en een SPF om je te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

 

Kies wat past bij jouw huid

Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat elke huid uniek is en individuele behoeften heeft. Wat voor de een werkt, werkt mogelijk niet voor de ander. Daarom is het raadzaam om advies in te winnen bij een huidspecialist of schoonheidsspecialist om te bepalen welke producten en routines het beste bij jouw huidtype passen. Via de salon locator van hannah vind je gemakkelijk en snel een hannah huidcoach bij jou in de buurt voor meer informatie over de producten en behandelmogelijkheden. Klik hier voor de hannah salon locator.


Met de hannah Touch of Colour krijg je niet alleen een stralende huid, maar ook een subtiele bronzing en een gezonde, zomerse gloed. Het is een veelzijdig product dat geschikt is voor elk huidtype en een groot palet aan huidtinten. Voeg dit product toe aan je huidverzorgingsroutine en geniet van een egale teint en een stralende huid het hele jaar door.