Booby Tape: Jouw geheime wapen voor stijlvolle outfits met open rug

Booby Tape: Jow geheime wapen voor stijlvolle outfits met open rug

Of het nu gaat om een zomerse dag op een Nederlands festival of een elegant diner aan de Franse Côte d'Azur, een jurk of top met een open rug voegt een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid. Echter, veel vrouwen laten deze prachtige kledingstukken in de kast hangen vanwege zorgen over zichtbare bh-bandjes of het gebrek aan comfort zonder een bh. Maar maak je geen zorgen, want Booby Tape is hier om jou deze zomer te redden! Met deze innovatieve tape kun je je borsten snel en eenvoudig afplakken, waardoor je vol vertrouwen de deur uitgaat.

 

De vrijheid om te dragen wat je wilt

Waar bh's vaak beperkt zijn in de mogelijkheden, biedt het populaire Booby Tape je alle vrijheid om te dragen wat je maar wilt. Of je nu kiest voor een diepe V-hals of een rugloze top, met Booby Tape is het allemaal mogelijk.

Bridgett Roccisano, een van de oprichters van Booby Tape, legt uit: "Booby Tape is de perfecte oplossing voor vrouwen die zich comfortabel en zelfverzekerd willen voelen zonder een beha te dragen. Onze tape biedt de nodige steun en vorm, zodat vrouwen de vrijheid hebben om te dragen wat ze willen en zich geen zorgen hoeven te maken over zichtbare bandjes of oncomfortabele beugels." Met Booby Tape kun je verschillende decolletéstijlen creëren, van natuurlijk tot glamoureus.

 

De juiste kleur voor elke outfit en huidtype

Booby Tape is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, bruin, wit en nude. Je kunt de kleur afstemmen op je huidtype of de kleur van je outfit. Zo past de nude tape perfect bij een kleurrijke outfit, de witte tape bij een lichte outfit en zijn de zwarte en bruine tapes geschikt voor een donkere outfit. Bescherm je tepels met nipple covers om het verwijderen van de tape makkelijker en pijnloos te maken. En met de nieuwe Booby Tape Remover verwijder je de tape moeiteloos na een heerlijke avond uit.

 

 

Huidvriendelijk en innovatief

De speciaal ontwikkelde Booby Tape biedt steun en vorm aan ieder type borst. De hypoallergene eigenschappen van de tape zorgen ervoor dat de huid niet irriteert of beschadigt. Bovendien is de tape zonder resten te verwijderen én vochtbestendig. Zo kun je zorgeloos genieten van je dag of avond, wetende dat je borsten comfortabel en mooi ondersteund worden.

 

Het eerstvolgende feestje

Ben je al enthousiast om Booby Tape uit te proberen? Ga dan snel naar www.boobytape.nl en ontdek de voordelige kortingsbundels. Of het nu een zomers festival, een chique feest of een gezellige avond met vriendinnen betreft, met Booby Tape voel je je altijd zelfverzekerd en straal je in je favoriete outfits met een open rug.

 

Meer over Booby Tape!

Booby Tape is 's werelds eerste breastlift tape, ontstaan in 2018 uit een gemis bij de Australische zussen Bianca en Bridgett Roccisano. Ze waren het zat om geen geschikte beha te vinden voor hun uitgesneden outfits, dus besloten ze Booby Tape te creëren. Het merk werd al snel een hit op social media en de zussen werden bekroond tot 'Ondernemer van het Jaar' in Melbourne, hun geboortestad. Het miljoenenbedrijf heeft inmiddels meer dan 2000 distributeurs in meer dan 40 landen en wordt geliefd door celebrities zoals Nicole Scherzinger, Ciara, Emily Blunt en Alessandra Ambrosio.

Met Booby Tape hoef je nooit meer concessies te doen aan je favoriete outfits met een open rug. Voel je comfortabel, zelfverzekerd en stijlvol, waar je ook naartoe gaat!