Meer over beauty supplementen

Schoonheid van binnenuit beauty supplementen beautysups.com

Schoonheid van binnenuit kun je op verschillende manieren interpreteren. Een fijne persoonlijkheid is een belangrijke vorm van innerlijke schoonheid. Maar, schoonheid komt ook letterlijk van binnenuit. Het verband tussen een gezonde levensstijl en het verouderingsproces van ons lichaam is namelijk al lange tijd bekend. Je uiterlijk wordt voor een groot deel bepaald door wat je dagelijks eet. Welke voedingsstoffen jij binnenkrijgt, stress, slapen en beweging. Dagelijks gevarieerde voeding met voldoende vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen zorgen ervoor dat jij je goed voelt en dat je straalt van buiten.

 

Supplementen voor je huid, haar en nagels

Voedingsstoffen komen als allerlaatste aan bij je huid, haar en nagels. Het is daarom van groot belang om de juiste vorm en hoeveelheid van voedingsstoffen binnen te krijgen. Een stralend uiterlijk, begint bij een gezond lichaam aan de binnenkant. Daarom zijn de basisvoedingsstoffen erg belangrijk. Heb je de basis op orde? Dan kun je denken aan extra voedingsstoffen die je huid, haar en nagels kunnen ondersteunen van binnenuit. Denk dan aan de voedingsstoffen collageen, biotine en andere B vitaminen, jodium, koper, vitamine A, selenium, silicium, Vitamine C en zink. Voornamelijk Seleen (selenium) en zink zijn goede voedingsstoffen voor je nagels.

 

Collageen

Een voedingsstof die we graag uitlichten is collageen. Collageen is een eiwit dat veel voorkomt in je lichaam. Sterker nog, het is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. Het geeft structuur en komt voor in je huid, haar, nagels, spieren, botten en gewrichten. Dit zijn allemaal verschillende typen collageen. In je huid vind je voornamelijk type 1 collageen. Vanaf de leeftijd van 25 jaar, afhankelijk van je genen en levensstijl kan dit wat verschillen, maakt je lichaam minder collageen aan. Verouderingsverschijnselen treden op. Je merkt dat je stijver wordt, minder soepel kunt bewegen en ook aan je huid. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar en je huid voelt steeds minder soepel aan. Het is mogelijk om collageen in je lichaam aan te vullen én om de natuurlijke aanmaak van collageen door je lichaam te stimuleren. Je stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen door een fijne omgeving voor collageen te creëren om in 'groeien'. Dit doe je door voedingsstoffen als vitamine C en hyaluronzuur, maar ook door het vermijden van alcohol, roken, stress en zon. Deze laatste genoemde factoren zorgen namelijk voor versnelde afbraak van collageen in je lichaam. Het aanvullen van collageen in je lichaam, doe je met een supplement. Je kiest voor een collageen peptide of voor natief collageen, omdat dit kleine moleculen zijn die beter worden opgenomen door je lichaam. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat collageen een aardige weg te gaan heeft om na de inname door je mond, je huid te bereiken. Niet getreurd, naast je huid hebben andere processen in het lichaam ook collageen nodig. Met een collageen supplement ondersteun je naast je huid, ook soepele gewrichten, kraakbeen en botten.

 • NoordCode Pure Collagen (poeder)
  €29,95
  Bekijken
 • Vegan collageen booster (poeder)
  €27,95
  Bekijken
 • Skin for Skin natief collageen
  €25,95
  Bekijken

Hoe kies ik een beauty supplement?

Op Beautysups vind je enkel kwalitatieve supplementen, dit betekent dat de voedingsstoffen in de supplementen de juiste vorm bevatten. Ook bevatten de supplementen de juiste dosering van deze voedingsstoffen om het benoemde resultaat te behalen. Lees voor de juiste dosering altijd het etikel of contact Beautysups voor een persoonlijk advies. Beautysups is naast een shop ook een platform met informatie voor de verzorging van je lichaam van binnenuit. Verschillende beauty en voedingsexperts staan paraat om jou van de juiste informatie te voorzien. Je kunt dus met al je vragen bij ons terecht, ook over een product welke je niet gekocht hebt op Beautysups.com.

 

Voor iedereen een beauty supplement

Voedingsstoffen vind je in verschillende vormen en van verschillende afkomsten. Zo zijn er veel vegan voedingsstoffen, maar bestaan er ook voedingsstoffen van dierlijke afkomst. Beautysups biedt voor iedereen een beauty supplement welke past bij zijn of haar wensen. We bieden dierlijke collageen aan (rund of vis), maar ook vegan collageen boosters. Vegan collageen boosters bevatten vaak vitamine C, omdat vitamine C de natuurlijk aanmaak van collageen door ons lichaam stimuleert. We bieden ook dierlijke omega 3 vetzuren aan, uit visolie en vegan omega 3 vetzuren, uit algen. Neem een kijkje in onze shop en filter de producten binnen jouw wensen.