Ontdek de nieuwe standaard bij BLOY Institute in Amsterdam: de LYMA Laser

Bloy institute laserbehandeling

BLOY Institute, de gerenommeerde boutique beautysalon opgericht door skincare expert Lindsay van der Looij, introduceert met trots de LYMA Laser. Exclusief verkrijgbaar in Amsterdam, belooft deze geavanceerde laser binnen slechts 12 weken verbluffende resultaten op het gebied van huidverbetering. In tegenstelling tot andere lasers maakt de LYMA Laser gebruik van lage niveaus van lasertherapie, specifiek nabij-infrarood laserlicht, afkomstig uit de medische sector. Dit maakt de laser 100x krachtiger dan LED, met een vermogen van 500 mW en een golflengte van 808 nm.

 

Hoe de LYMA laser het verouderingsproces omkeert

De LYMA Laser werkt op twee niveaus van het huidverouderingsproces. Intrinsiek dringt het diep door in de basale laag van de lederhuid, waar het genetische schakelaars activeert om huidcellen te stimuleren zichzelf te herstellen en regenereren. Extrinsiek instrueert de laser bestaande cellen om meer eiwitten te produceren, wat resulteert in een vermindering van vrije radicalen, meer collageen en elastine, en uiteindelijk een jeugdigere huid.

Anders dan traditionele lasers die thermische schade veroorzaken, vereist de LYMA Laser geen hersteltijd en veroorzaakt het geen schade aan de huid. De laser is FDA-goedgekeurd en kan zelfs thuis worden gebruikt, dankzij twee gepatenteerde interne diffusers die het nabij-infrarode licht opdelen in 25.000 kleinere bundels.

 

Belangrijkste Kenmerken van de LYMA Laser

 • Geen hersteltijd vereist
 • Compatibel met huidverzorgingsproducten
 • Dringt door tot de basale laag van de huid
 • Geen schade aan de huid
 • FDA-goedgekeurd

 

Eigenaresse Lindsay van der Looij is enthousiast over de LYMA Laser, die wordt toegepast in hun nieuwe Labareau Red Carpet facial. "Dit apparaat is uiterst effectief en je kunt het doen wanneer je wilt omdat er geen hersteltijd is en het vermogen om de basale huidlaag te bereiken zonder schade toe te brengen."

 

Huidverbetering op het gebied van

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidversteviging
 • Rosacea
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Couperose

 

De LYMA Laser heeft wereldwijd opwinding veroorzaakt en wordt exclusief aangeboden bij onder andere goop en Harrods. Bekende persoonlijkheden zoals Gwyneth Paltrow, Bobbi Brown, Emma Stone, Madelyn Cline omarmen de LYMA Laser, die ook wordt aanbevolen door vooraanstaande beauty-experts.

 

Ontdek het zelf bij BLOY Institute in Amsterdam

Voor optimale resultaten wordt geadviseerd om de LYMA Laser minimaal 15 minuten per dag te gebruiken. BLOY Institute biedt behandelkuren van 5 en 10 sessies aan, en je kunt de LYMA Laser bij iedere behandeling bijboeken.


Deze innovatieve huidverbeteringstechnologie is nu beschikbaar in Amsterdam, en BLOY Institute is pas de tweede locatie in Nederland die deze geavanceerde behandeling aanbiedt.

Labareau The Red Carpet LYMA facial (90 minuten) - €249,-

Prijs LYMA Laser voor thuis - €2399,-

Boek nu een laserbehandeling via BLOY Institute en ontdek de toekomst van huidverbetering met de LYMA Laser.