Gezonde Vaderdagcadeaus: verwen je vader met collageen, proteïne en magnesium

Gezonde Vaderdagcadeaus

Vaderdag komt eraan en het is tijd om de speciale mannen in ons leven te verwennen met unieke en gezondheidsbevorderende cadeaus. Dit jaar kun je de standaard sokken en stropdassen achterwege laten en in plaats daarvan kiezen voor geschenken die de gezondheid en het welzijn van je vader bevorderen. In deze Beauty Read stellen we vijf geweldige cadeau-ideeën voor die perfect zijn voor vaders die zichzelf willen verzorgen en een gezonde levensstijl nastreven. Van collageen tot proteïne, magnesium, vitamine D3 en omega 3, deze cadeaus zijn een ware traktatie voor de moderne vader die geeft om zijn gezondheid.

€5 korting met de code VADERDAG, geldig tot en met 18 juni

Collageen voor een stralende huid voor elke man

Collageen is een geweldig cadeau voor vaders die hun huid willen verzorgen en een jeugdige uitstraling willen behouden. Dit essentiële eiwit is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, evenals de gezondheid van gewrichten, botten en nagels. Collageensupplementen kunnen helpen om de natuurlijke collageenproductie te ondersteunen en de tekenen van veroudering te verminderen, waardoor je vader een stralende huid en een gezond lichaam behoudt.

 

 • NoordCode Pure Collagen (poeder)
  €29,95
  Bekijken
 • https://beautysups.com/products/mattisson-marine-collageen-poeder
  €27,95
  Bekijken
 • Mattisson grass-fed Rundercollageenpoeder
  €19,95
  Bekijken

Eiwitten voor o.a. het herstel van de spieren

Proteïne is een essentiële voedingsstof voor het opbouwen en herstellen van spieren, wat vooral belangrijk kan zijn voor vaders die actief zijn en een gezonde levensstijl nastreven. Of je vader nu sport of gewoon actief blijft, proteïnesupplementen kunnen helpen om de dagelijkse eiwitbehoefte aan te vullen en het herstelproces na inspanning te bevorderen. Kies voor hoogwaardige proteïnepoeders op basis van wei, caseïne, of plantaardige bronnen, afhankelijk van de voorkeuren van je vader.

 • NoordCode Organic Pure Whey (poeder)
  €39,95
  Bekijken
 • NoordCode Pure Plant Protein (vegan)
  €24,95
  Bekijken
 • Mattisson Reds vegan collageen (poeder)
  €27,95
  Bekijken

Magnesium voor de sporter en ontspannen van de spieren


Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 enzymatische reacties in het lichaam, waaronder spierontspanning, energieproductie en een gezond zenuwstelsel. Veel mensen hebben moeite om voldoende magnesium binnen te krijgen via hun dieet, dus een magnesiumsupplement kan een geweldig cadeau zijn voor vaders die hun algehele welzijn willen bevorderen. Het kan helpen bij het verminderen van spierkrampen, het bevorderen van een goede nachtrust en het verminderen van stress en spanning.

 • NoordCode Mag Six (6 soorten magnesium)
  €19,95
  Bekijken
 • Royal Green Magnesium Biologisch
  €28,95
  Bekijken
 • Vitals Magnesium 100 mg (bisglycinaat met taurine)
  €29,95
  Bekijken

De vitamine die bijna iedereen te weinig binnenkrijgt: vitamine D3

Vitamine D3, ook wel de "zonneschijnvitamine" genoemd, is essentieel voor een gezond immuunsysteem, sterke botten en een goed humeur. Vooral vaders die veel tijd binnenshuis doorbrengen of in gebieden met beperkte zonlichtblootstelling wonen, kunnen baat hebben bij een vitamine D3-supplement. Het helpt het lichaam om voldoende vitamine D aan te maken, wat nodig is voor de opname van calcium en fosfor, het behoud van sterke botten en een algemeen gevoel van welzijn.

 • Vitals vegan vitamine D3
  €19,95
  Bekijken
 • Mattisson Vegan Vitamine D3
  €16,95
  Bekijken

Essentieel voor de gezondheid: omega 3 vetzuren


Omega 3-vetzuren, zoals EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), zijn essentiële vetten die voordelen bieden voor het hart, de hersenen en de algehele gezondheid. Deze vetzuren worden vaak aangetroffen in vette vissoorten, maar veel mensen consumeren niet voldoende omega 3-vetzuren via hun dieet. Een omega 3-supplement kan helpen om de inname van deze gezonde vetten aan te vullen en de ontstekingsremmende eigenschappen ervan te benutten. Het kan ook de hersenfunctie ondersteunen en bijdragen aan een gezond hart en een evenwichtige stemming.

 

Veel plezier met het geven van je gezonde Vaderdagcadeau!

 • Royal Green Omega 3 Algenolie (DHA)
  €36,95
  Bekijken
 • Mattisson Vegan Omega 3 Algenolie (120 caps)
  €56,95
  Bekijken
 • Vitals Vegan Omega 3 Algenolie (60 caps)
  €39,95
  Bekijken