Skin for Skin

Skin for Skin

Best sellers

  Over Skin for Skin

  Een uniek verhaal, voor een uniek merk. Skin for Skin is een echt duurzaam 'made in Holland' product en vindt haar oorsprong op het voormalige eiland Urk. Urk heeft de grootste visindustrie van Europa, dagelijks wordt de verse vis in het dorp verwerkt tot eindproduct voor de consument/voedingsindustrie. Zo ook door een van deze bedrijven Varia Vis, het moederbedrijf van Skin for Skin. Vanuit de vraag hoe een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering gevoerd kan worden, is het bedrijf met de oplossing gekomen voor de reststroom van het eindproduct. Een uniek, gepatenteerd, 100% natuurlijk proces om diverse waardevolle stoffen uit de huid van de vis te halen, waaronder collageen. Vanuit deze vooruitstrevende gedachte is Skin for Skin ontstaan.


  Het natieve viscollageen van Skin for Skin is het basis ingrediënt in de supplementen. Werk aan een mooie, gezonde huid van binnenuit met Skin for Skin Collageen met vitamine C en zeg gedag tegen haarproblemen met het Skin for Skin haarsupplement met biotine, selenium, zink en koper.  Skin for Skin treatments

  Naast fantastische producten biedt Skin for Skin ook verschillende treatments aan. Verwen jezelf en gebruik de producten in combinatie met een van de behandelingen zoals Peel Away, Skin Booster of Collagen Builder. Bekijk de website van Skin for Skin voor alle beschikbare behandelingen.


  De producten van Skin for Skin bij Beautysups

  Skin for Skin Collageen supplement & Skin for Skin Haarsupplement