Een stralende lach en een gezond lijf met de Nederlandse SOLID BRUSH!

Een stralende lach en een gezond lijf met de Nederlandse SOLID BRUSH!

Een stralende lach is niet alleen een esthetisch aspect van zelfverzorging, maar het is ook een weerspiegeling van je algehele gezondheid. Tandenpoetsen is een dagelijkse gewoonte die verder reikt dan het behoud van witte tanden en een frisse adem. Lisette Rademakers en Jessica Kinsbergen, de visionaire tandartsen achter SOLID BRUSH, benadrukken dat een optimale mondgezondheid de sleutel is tot een gezond lichaam.

"Door gezond te leven voel je je goed en met een optimale mondzorg maak je vandaag al het verschil."

In de altijd bruisende stad Amsterdam, waar innovatie en gezondheid hand in hand gaan, is de SOLID BRUSH ontwikkeld door de befaamde tandartsen Lisette Rademakers en Jessica Kinsbergen. Laten we eens kijken waarom deze Nederlandse tandenborstel het overwegen waard is!

 

De achtergrond van SOLID BRUSH

Rademakers & Kinsbergen, eigenaren van de vooraanstaande tandartsenpraktijk in de Randstad, hebben jarenlang geprobeerd hun patiënten een stralende lach te bezorgen door de best mogelijke mondzorg aan te bieden. Ze begrepen echter dat er een belangrijk aspect was dat vaak over het hoofd werd gezien: optimale mondverzorging thuis. Na grondig onderzoek naar bestaande tandenborstels kwamen ze tot de conclusie dat er ruimte was voor verbetering. Dit leidde tot de ontwikkeling van de SOLID BRUSH, een tandenborstel die niet alleen effectief is, maar ook een element van plezier toevoegt aan mondverzorging.

 

Wat maakt SOLID BRUSH uniek?

De SOLID BRUSH onderscheidt zich van andere tandenborstels door een combinatie van innovatieve functies. Met zes specifieke gebruiksstanden biedt deze tandenborstel een veelzijdige aanpak voor optimale mondverzorging. Een bijzondere toevoeging is de ingebouwde tongschraper aan de achterkant van het opzetborsteltje, wat een integraal onderdeel is van het streven naar een volledige mondverzorging.

"Als tandartsen zijn we al ruim tien jaar bezig met mondverzorging. We zien dan ook regelmatig de problematiek rondom slecht poetsen," aldus Lisette Rademakers. Dit inzicht leidde tot de ontwikkeling van SOLID BRUSH, niet alleen als een instrument voor het reinigen van tanden, maar als een middel om gezonde poetsgewoontes op te bouwen.

 

Een borstel op een missie!

De SOLID BRUSH is meer dan alleen een tandenborstel; het is een filosofie van gezondheid en welzijn. Jessica Kinsbergen benadrukt: "Wanneer je gezond leeft, voel je je goed! Iedereen verdient een optimale mondgezondheid." De SOLID BRUSH is ontwikkeld met het doel mondverzorging eenvoudig, leuk en toegankelijk te maken. Het bijbehorende abonnement zorgt ervoor dat gebruikers op het juiste moment de juiste producten ontvangen, inclusief tandpasta, nieuwe opzetborstels, flosdraad en tandenstokers. Als kers op de taart ontvangen gebruikers ook waardevolle mondhygiëne tips in hun digitale inbox.

  • SOLID Toothbrush Zwart of Wit
    €99,00
    Bekijken

Beschikbaarheid en prijs

De SOLID BRUSH is verkrijgbaar via SOLIDBRUSH.com vanaf €99 in de kleuren zwart en wit. Het abonnementssysteem zorgt ervoor dat gebruikers continu voorzien zijn van de nodige mondverzorgingsproducten, zonder gedoe. Het is niet alleen een investering in een stralende glimlach maar ook in een gezond lichaam. Want zoals Rademakers en Kinsbergen benadrukken: "Je voelt je goed, van binnen en van buiten."

Kortom, met SOLID BRUSH wordt tandenpoetsen niet alleen een dagelijkse routine maar een ervaring die bijdraagt aan een gezondere levensstijl. Maak de overstap naar optimale mondgezondheid en laat je glimlach stralen met SOLID BRUSH!