Een glimp van verjonging: Gua Sha & Cupping voor natuurlijke huidverzorging

Een glimp van verjonging: Gua Sha & Cupping voor natuurlijke huidverzorging

In een wereld waarin we vaak worden overspoeld met een overvloed aan huidverzorgingsproducten en -technieken, zijn er enkele oude schoonheidsgeheimen die standhouden als krachtige methoden om onze huid te verjongen en te laten stralen. Twee van deze eeuwenoude praktijken zijn Gua Sha en Cupping welke nog steeds worden gewaardeerd om hun opmerkelijke voordelen voor de huid.

 

Gua Sha: Een eeuwenoude traditie

Gua Sha is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om diverse gezondheidsproblemen te behandelen. De term "Gua Sha" verwijst naar het schrapen van de huid om stagnatie in de meridianen en spieren op te heffen, wat kan resulteren in pijnverlichting en een algehele verbetering van de gezondheid. In de context van schoonheid en huidverzorging wordt Gua Sha toegepast met behulp van speciale hulpmiddelen, zoals jadestenen of rozenkwarts, om de huid zachtjes te masseren en te stimuleren.

De voordelen van Gua Sha voor de huid zijn talrijk. Deze techniek helpt de bloedcirculatie te verbeteren, de lymfestroom te stimuleren en de spieren te ontspannen. Dit draagt bij aan een betere teint, vermindering van zwellingen en een algehele gezondere uitstraling.

 

Cupping: De kunst van het zuigen

Cupping is een andere oude techniek en betreft het plaatsen van cups op de huid, waarbij een vacuüm wordt gecreëerd door de lucht eruit te halen. Deze cups blijven op hun plaats en trekken de huid en het onderliggende weefsel omhoog, wat bekend staat als "cupping."

Cupping heeft een breed scala aan toepassingen, van pijnbestrijding tot het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van ontgifting. In het kader van natuurlijke huidverzorging wordt cupping gebruikt om de huid te verstevigen, de textuur te verbeteren en zelfs cellulitis te verminderen.

 

Volg een Gua Sha en Cupping Masterclass

Beide technieken, Gua Sha en Cupping, hebben bewezen voordelen voor de huid en worden steeds populairder bij mensen die op zoek zijn naar natuurlijke en niet-invasieve manieren om hun huid te verjongen en te laten stralen. En als je meer wilt leren over deze methoden en hoe je ze kunt toepassen voor een gezondere, stralende huid, dan is de Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass door Moonie by Mila en Comme Ça Skincare precies wat je nodig hebt.

Wil jij je inschrijven voor deze unieke masterclass? De tickets zijn verkrijgbaar via commecaskincare.com/masterclass. Vol=vol.

Meer informatie
Datum: 18 november
Tijd: 10:30 - 12:30 uur
Prijs: 59,95 euro
Locatie: Atelier Amare in Utrecht

 

Gua sha en cupping

 

Een natuurlijke gloed op een ontspannen manier

Mila van Moonie en Charlotte van Comme Ça Skincare verwelkomen je in een serene omgeving in het hart van Utrecht. Hier zul je niet alleen ontspannen en genieten van heerlijke, gezonde snacks, maar ook leren hoe je op een natuurlijke manier je huid een prachtige natuurlijke gloed kunt geven.

Charlotte zal je tijdens deze training laten kennismaken met haar assortiment natuurlijke, vegan en luxe huidverzorgingsproducten van Comme Ça. Deze producten zijn samengesteld met natuurlijke, biologische en wild geoogste ingrediënten en zitten boordevol vitamines, antioxidanten, vetzuren en mineralen die je huid voeden en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd van over de hele wereld om ervoor te zorgen dat de producten niets dan het allerbeste bieden. Wetenschappelijk bewezen, bieden deze ingrediënten therapeutische voordelen voor je huid.

Mila deelt Charlotte's passie voor natuurlijke schoonheid en wil dat zoveel mogelijk vrouwen op een natuurlijke manier stralen. Daarom zal ze je tijdens de masterclass de kneepjes van het vak leren met behulp van de handige en luxueuze Facial Gua Sha en cupping massagetechnieken. Ontdek hoe je met Gua Sha-tools, die al eeuwenlang worden gebruikt (zelfs door Mila's Indische grootouders), de tekenen van veroudering kunt bestrijden. Denk aan het liften van de gezichtsspieren, het verstevigen van je contouren, het verzachten van fijne lijntjes en zelfs het volumineuzer maken van je lippen. Mila zal je laten zien hoe je in slechts enkele minuten je huid kunt transformeren en tegelijkertijd ontspanning kunt ervaren.