Een strakke huid en gezond haar? Ontdek collageen en biotine!

Een strakke huid en gezond haar? Ontdek collageen en biotine!

Iedereen wil wel een strakke huid, gezond haar en sterke nagels. Al deze fijne eigenschappen zijn mogelijk met collageen voor je huid en biotine voor je haar. Op Beautysups vind je namelijk een tal aan supplementen met collageen en biotine. Speciaal voor de verzorging van je huid, haar en nagels van binnenuit. Collageen pillen, capsules, poeders en sachets. Biotine pillen, capsules en gummies. Allemaal vitaminen voor je huid, haar én nagels. Alle supplementen zijn premium, dat houdt in dat ze de juiste dosering en vorm van een voedingsstof bevatten. Ontwikkeld om schoonheid van binnenuit te stimuleren, door bij te dragen aan de gezondheid van jouw lichaam. De supplementen bevatten hoogwaardige ingredienten, zoals collageen, hyaluronzuur, biotine, zink en antioxidanten. Een geweldige aanvulling op een gezonde leefstijl!

 

Wat is collageen eigenlijk?

Collageen is eiwit dat van nature in de huid aanwezig is. De stof is belangrijk voor je algehele gezondheid. Een extra dosis collageen door middel van de collageenproducten pillen van Beautysups kan dus geen kwaad en stimuleert je schoonheid van binnenuit. De producten zorgen ervoor dat de zichtbare tekenen van veroudering worden verminderd, zoals fijne lijntjes en rimpels. Collageen in onze beauty supplementen houdt de huid elastisch en maakt je gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler. Daarnaast is collageen belangrijk voor je spieren. Het bevat glycerine, wat de spieren voorziet van voldoende voeding.

 

Waarin vind je collageen van nature?

Collageen is aanwezig in collageensupplementen, maar ook in diverse proteïnen, oliën, vezels, vetzuren en groente en fruit. Denk bijvoorbeeld aan vlees, zalm, bonen, linzen, bladgroenten, bessen en citrusfruit. Het is een lichaamseigen eiwit dat onze huid elastisch, zachter, gladder en soepeler maakt. Het wordt al jaren gebruikt in velen beautyproducten, zoals crèmes en serums. Door collageen van binnenuit aan je lichaam toe te voegen, bereik je ook de tweede huidlaag en niet enkel de buitenste huidlaag. Hierdoor ziet je huid er zichtbaar jonger uit.

 

Wat zijn collageenpeptiden?

Veel collageenproducten bevatten collageenpeptiden en het wordt ook wel gehydrolyseerd collageen genoemd. Er zijn ook bedrijven die deze peptiden maken als branded ingrediënt, denk dat bijvoorbeeld aan Verisol® of Peptan®. Collageenpeptiden is collageen waarbij de vezels zijn afgebroken tot peptiden, wat zorgt voor een betere en snellere opname in het lichaam. Grote collageenvezels kunnen niet worden opgenomen door de darmwand en komen daardoor ook nooit in je huid terecht. Collageenpeptiden zorgen voor minder rimpels, verbeterde elasticiteit en een jonger en gezonder ogend gezicht. Collageenpeptiden zijn niet enkel goed voor huid, haar en nagels. Je gehele lichaam profiteert van de inname van collageen. Het houdt je gewrichten bijvoorbeeld ook soepel.

 

Wat is natief collageen?

Natief collageen wordt verschaft zonder gebruik te maken van hitte, chemicaliën of zuren, waardoor de structuur van het collageen intact blijft. Doordat de collageen optimaal is, heb je net wat minder van natief collageen nodig, dan van andere soorten collageenpeptiden. Op Beautysups vind je de collageensupplementen van Skin for Skin welke patent hebben op het proces voor het verschaffen van natief collageen. De enzymen in je lichaam kunnen natief collageen goed opnemen. Natief collageen zorgt tevens voor een stevigere, vollere, gehydrateerde en stralende huid.

 

Wat is biotine?

Biotine (vitamine B8) is een wateroplosbare vitamine met meerdere voordelen. Zo helpt de stof energie vrij te maken uit eiwitten, koolhydraten en vetten en draagt het ook bij aan het behoud van schoonheid van binnenuit, zoals gezond haar en een stralende huid. Het stofje in onze biotine tabletten versterkt het haar en is te vinden in verschillende voedingsmiddelen, zoals eieren, melk, noten en granen. Maar ook groenten, zoals tomaten en sojabonen.

 

Waar is biotine goed voor?

De voordelen van extra biotine voor je haar en nagels zijn enorm. Het versterkt de conditie van het haar en zorgt voor sterke nagels. Biotine pillen voeden de huid van binnenuit en ondersteunen het herstellend vermogen. Ook zorgt biotine voor het op peil houden van je energieniveau en heeft het een positieve werking op het zenuwstelsel én concentratievermogen. Biotine tabletten helpen bij het omzetten van vetten en suikers, die belangrijk zijn voor ons lichaam.