Deze trend wil je niet missen: superfoods voor de verzorging van je nagels

nagelverzorging neonail superfood

Superfood is een niet te missen trend die tegenwoordig niet alleen in onze voeding, maar ook in verzorgingsproducten een belangrijke rol speelt. Het is de perfecte combinatie van natuurlijke ingrediënten boordevol gezondheidsvoordelen. NÉONAIL heeft deze trend omarmd en presenteert met trots de nieuwe Superfood Nail Care lijn. Deze vegan producten zijn speciaal ontwikkeld om je nagels te verzorgen en laten ze binnen 21 dagen stralen. Met unieke formules en functies biedt deze lijn de juiste ondersteuning om je nagels gezond en sterk te houden.

 

De Kracht van Natuurlijke Oliën, Mineralen en Vitamines

De nieuwe Superfood Nail Care lijn van NÉONAIL maakt gebruik van de kracht van natuurlijke oliën, mineralen en vitamines. Deze hoogwaardige ingrediënten zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je nagels. Ze zorgen voor een intensieve voeding en bescherming, waardoor je nagels er gezond en stralend uitzien.

 • Nail Polish Conditioner 7,2 ml - Moisture Booster
  €6,99
  Bekijken
 • Nail Polish Conditioner 7,2 ml - Protein Shot
  €6,99
  Bekijken
 • Cuticle & Nail Serum 6,5 ml - Daily Antioxidant
  €6,99
  Bekijken

De oplossing voor nagels die snel scheuren

Als je last hebt van nagels die snel scheuren, biedt de Moisture Booster Conditioner de perfecte oplossing. Deze conditioner bevat organische siliconen en mastiekolie, die de keratine synthese van de nagel stimuleren. Hierdoor worden je nagels dikker en sterker. Bovendien creëert de formule met 81,4% natuurlijke ingrediënten een glanzende beschermlaag met een subtiele perzikkleurige tint. Je kunt deze conditioner gebruiken voor een subtiel kleurtje op je nagels of als basecoat onder gellak.

Nail Polish Conditioner - Moisture Booster 7.2 ML (€6,99)


Intensieve verzorging voor je nagels

Hebben je nagels behoefte aan intensieve verzorging? Dan is de Protein Shot Conditioner de perfecte keuze. Deze unieke formule is samengesteld met natuurlijke eiwitverbindingen, een complex van mineralen en vitamine E, C en F. De conditioner beschermt, verzacht, versterkt, herstelt, voedt en hydrateert je nagels intensief. Je nagels krijgen een prachtige glanzende beschermlaag met een abrikooskleurige tint, wat zorgt voor een stijlvolle en gezonde uitstraling. De Protein Shot Conditioner kan ook dienen als basecoat onder klassieke nagellak.

Nail Polish Conditioner - Protein Shot 7,2 ML (€6,99)

 

Stap-voor-stap aanbrengen van de conditioners

Om optimaal gebruik te maken van de Superfood Nail Care lijn, volg je deze eenvoudige stappen voor het aanbrengen van de conditioners:

 1. Begin met het reinigen van je nagels met de Nail Cleanser.
 2. Breng een eerste laag conditioner aan op je nagels en laat deze twee minuten drogen.
 3. Breng vervolgens een tweede laag conditioner aan en laat deze vijf minuten drogen.
 4. Herhaal deze stappen twee keer per week voor het beste resultaat.


Zijdezachte nagelriemen met het Antioxidant Serum

Naast de conditioners heeft NÉONAIL ook het Antioxidant Serum ontwikkeld om je nagels en nagelriemen intensief te verzorgen. Dit serum bevat een mix van natuurlijke ingrediënten zoals zoete amandelolie, aloë vera sap en kamille-extract. Met zijn formule op basis van 90% natuurlijke ingrediënten voedt en hydrateert dit serum je nagels en nagelriemen diep. Bovendien heeft het serum een ontstekingsremmende en verzachtende werking. Breng het serum dagelijks aan op de huid rondom je nagels en masseer het zachtjes in je nagelriemen voor het beste resultaat.

Cuticle & Nail Serum - Daily Antioxidant 6,5ML (€6,99)

 

Stap-voor-stap aanbrengen van het serum

 1. Breng het serum aan op de huid rondom je nagels.
 2. Masseer het serum met roterende bewegingen in je nagelriemen. Neem even de tijd om te ontspannen!
 3. Gebruik het product dagelijks, bij voorkeur voor het slapengaan.
 4. Was en droog je nagels grondig voordat je je (gekleurde) manicure aanbrengt.
 5. Met de NÉONAIL Superfood Nail Care lijn geef je je nagels de gezonde verzorging die ze verdienen. Ontdek de kracht van superfood en laat je nagels stralen!

Verzorg je nagels van binnen en buiten

Naast de verzorging van je nagels van binnenuit met de juiste voedingsstoffen, is de verzorging van de buitenkant net zo belangrijk. Met NÉONAIL's nieuwe Superfood Nail Care lijn kun je de kracht van superfood benutten om je nagels te laten stralen. Deze vegan producten bevatten natuurlijke oliën, mineralen en vitamines die je nagels intensief verzorgen en beschermen. Of je nu last hebt van scheurende nagels of behoefte hebt aan intensieve voeding, de Moisture Booster Conditioner en Protein Shot Conditioner bieden de perfecte oplossing. Verwen je nagels en nagelriemen daarnaast met het Antioxidant Serum voor een zijdezachte ervaring. Ontdek de kracht van superfood en geef je nagels de verzorging die ze verdienen met NÉONAIL's Superfood Nail Care lijn.