Royal Green

Royal Green

Best sellers

Over Royal Green

Sinds 2008 produceert Royal Green met passie gecertificeerd biologische supplementen die volledig zijn gemaakt van natuurlijke bronnen. Royal Green was het eerste merk in Nederland dat 100% biologische vitamine C, ijzer, magnesium, selenium, zink, multi’s en meer produceerde en het onafhankelijke biologische keurmerk op de producten bewijst dit. Het keurmerk garandeert dat alle ingrediënten plantaardig zijn en niet synthetisch. Het merk werkt samen met meer dan 60 biologische boerderijen wereldwijd en is trots op deze samenwerking. Als een ingrediënt biologisch beschikbaar is, gebruikt Royal Green deze altijd.


Synthetisch vs biologisch

Synthetische vitaminen zijn door de mens gemaakt in een laboratorium en zijn chemisch identiek aan de natuurlijke vitaminen die in voedsel worden gevonden. Biologische vitaminen daarentegen zijn afkomstig van levende organismen, zoals planten of dieren, en zijn van nature aanwezig in voedsel. Biologische vitaminen worden op een natuurlijke manier in het lichaam opgenomen en hebben vaak een breder scala aan voedingsstoffen dan synthetische vitaminen. Het is belangrijk om te weten dat synthetische vitaminen soms minder effectief kunnen zijn dan biologische vitaminen, omdat ze niet altijd dezelfde co-factoren bevatten die nodig zijn voor een optimale opname en werking van de vitaminen in het lichaam.


Synthetische vitamine C (l-ascorbinezuur) is slechts één stof die door de mens is gemaakt. Biologische acerola daarentegen bevat naast vitamine C ook tientallen andere voedingsstoffen, zoals vitamine B1, B2, B3, bioflavonoïden, vezels, polyfenolen, magnesium, calcium, ijzer en andere fytonutriënten. Hierdoor heeft het een breder scala aan werking en effect in het lichaam. Het is aan de consument om te kiezen tussen synthetische of biologische vitaminen en mineralen voordat ze een supplement kopen.


De producten van Royal Green bij Beautysups

Royal Green Relax, Multi Gold, Mini Caps Multi, Astaxanthine, Algenolie, Magnesium, Ashwagandha en Camu Camu vitamine C.

Reviews

Gebaseerd op 1 review Schrijf jouw review