Rode bieten sap met multivitamine poeder

vitals elke dag sap multivitamine

Iedereen wil elke dag in ieder geval de juiste basisvoedingsstoffen binnenkrijgen. Dit is aan te raden voor jouw algehele gezondheid, wat weer terug te zien is aan het uiterlijk van jouw huid, haar en nagels. Wanneer de basis op orde is en jij je goed voelt, dan kun je denken aan voedingsstoffen om je huid, haar en nagels extra te ondersteunen. Deze drie zijn niet voor niets een weerspiegeling van jouw algehele gezondheid. Met dit sapje krijg jij elke dag in ieder geval de basisvoedingsstoffen binnen, doordat het de Elke Dag Multivitamine poeder van Vitals bevat!

 

Ingrediënten voor 1 persoon

 • 2 maatscheppen Vitals Elke Dag multivitamine (poeder)
 • 2 bieten (het liefste rauwe bieten)
 • 1 halve citroen, uitgeperst
 • 1 handje spinazie
 • 1 takje munt
 • 100 ml water

 

Bereiding

 1. Gebruik een blender of een staafmixer en voeg de bieten, citroensap, handje spinazie, helft van de munt blaadjes en het water toe
 2. Mix het geheel en voeg naar wens meer water toe wanneer je het sapje te dik vindt
 3. Voeg als laatste 2 maatscheppen Vitals Elke Dag multivitamine poeder toe en roer dit met de hand door het geheel
 4. Garneer eventueel met wat munt

 

Over Vitals Elke Dag Multivitamine poeder

De Elke Dag Multivitamine poeder van Vitals is een optimaal opneembare multi met een uitgekiende samenstelling. Het bevat verantwoorde doseringen B-vitaminen, waarvan B2, B12 en foliumzuur in biologisch actieve vorm. Ook bevat het extra hoge doseringen vitamine C, calcium , magnesium en kalium. Waar andere multi's vaak voor een (groot) deel uit suikers bestaan of zoetstoffen bevatten, is dit bij deze multi van Vitals niet het geval. De smaak van de vitaminen en mineralen wordt geneutraliseerd door natuurlijke, ongeraffineerde inuline, een prebiotische vezel die van origine lichtzoet is. Het product bevat maar liefst 250 gram, waardoor je het kunt gebruiken voor 50 dagen. 50 overheerlijke sapjes dus!

 

 • Vitals Elke Dag Multivitamine (poeder)
  €39,95
  Bekijken